Over ons

Beter Opleidingen

Beter Opleidingen is een jonge onderneming met een brede werk- en levenservaring in het bedrijfsleven en bij de overheid. Ons team bestaat uit een kleine kern, met daar omheen een flexibele inzet van een groot aantal vakspecialisten, ervaren trainers en docenten. Beter Opleidingen richt zich op maximale effectiviteit in kwaliteit, toegankelijke deelneming en maatwerk voor opdrachtgevers en cursisten.

Onze onderscheidende kernwaarden

Als opleidingsbureau onderscheiden wij ons met de volgende kernwaarden:

  • Maatwerk leveren voor bestaande en nieuw te ontwikkelen trainingen
  • Persoonlijke benadering van al onze opdrachtgevers, cursisten en freelancers
  • Hoge effectiviteit door ervaren specialisten
  • Goede verhouding in prijs & kwaliteit door efficiënte keuzes
  • Onze klanten en wensbehoefte bepalen de inhoud van onze trainingen
  • Voor zowel kleine als grote groepen op locatie (incompany)

Onze visie over opleiden

Wij kenmerken ons als opleidingsbureau waar vraag en aanbod samenkomen.

Door in gesprek te gaan met zowel de opdrachtgever als de docent/vakspecialist, trachten wij maatwerk te creëren en verbinding te leggen tussen de gevraagde kennis en de (praktijk)ervaring van de specialisten. Hierdoor kunnen wij altijd de laatste ontwikkelingen meenemen in uw opleiding.

Om de effectiviteit te verhogen komen we graag bij de opdrachtgever ‘thuis’. Voor maatwerk incompany trainingen spreken wij van tevoren uw behoeftes en wensen door en kunnen hier een maatwerk training voor ontwikkelen, binnen de mogelijkheden van ons werkgebied. Door het continue monitoren van de behoeften in de markt aan (bij) scholing en training, blijven wij ontwikkelen en komen regelmatig met een nieuw aanbod van trainingen, cursussen en workshops.

Onze missie

Ons doel is het geven van actuele en praktisch toepasbare kennis voor de individuele cursist of organisatie. Wij zetten ons in voor een effectieve en motiverende opleiding! Geen vraag of opdracht is voor ons te gek. Als trainingsbureau onderscheiden wij ons door continue maatwerk en nieuwe trainingen en trekken hier alleen de beste docenten voor aan. Zodoende staan wij garant voor de kwaliteit van onze trainingen, opdat elke cursist de juiste vakkennis bij ons op kan doen.

Over onze opleidingen

Menu