Training Effectief samenwerken

Het lijkt zo gemakkelijk: samenwerken. Maar in de praktijk is het vaak lastig. Zo komen werk- en communicatiestijlen vaak niet overeen en kunnen een bron van irritatie opleveren. Daarom bieden wij de training effectief samenwerken aan.

Doelgroep
Professionals die meer uit hun werk willen halen.

Vooropleiding
Niet van toepassing

Inhoud training
Hoe kan het dat u met een collega goed kunt samenwerken en dat dat met de andere collega moeizamer gaat? Hoe kunt u met elkaar productiviteit bevorderen en beter met elkaar communiceren? En waar kunt u als team invloed op uitoefenen om zo de samenwerking beter te laten verlopen? Het zijn onderwerpen die in deze training naar voren komen. Inzicht in eigen gedrag, dat van collega’s en hoe daarop in te spelen komen in deze training uitgebreid aan de orde.

Voor de training ontvangt u een huiswerkopdracht die tijdens de training wordt besproken.

Leerdoelen
Hoe geeft u feedback op elkaar? Hoe zorgt u er samen voor dat de klus geklaard wordt, dat er voortgang in projecten zit en dat er ondertussen nog goed met elkaar gecommuniceerd wordt ook? Dat leert u in deze basistraining Effectief Samenwerken. Feedback geven, luisteren naar elkaar en vaardigheden die samenwerken bevorderen staan centraal in deze training.

Docenten
De docent is een bruisende persoonlijkheid die ook op die manier trainingen verzorgt. Ze is enthousiast en weet dat over te brengen op de cursisten. Elke cursist is onverdeeld enthousiast over de trainer en wat ze hebben geleerd.

Duur training
De training duurt 1 dag. Houdt daarnaast rekening met ongeveer een halve dag voor het voorbereiden en uitwerken van de opdrachten na deze training.

Aantal cursisten
Het maximaal aantal cursisten per training is vastgesteld op 10 personen. Door het werken in een relatief kleine groep tijdens de cursus is er genoeg ruimte voor eventuele persoonlijke begeleiding en het stellen van vragen.

Wanneer

Als u interesse heeft in deze cursus dan kunt u dat hier aangeven.

Het is ook mogelijk om deze training incompany te geven. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.

Kosten
€ 450,- excl. BTW
Inclusief lunch, koffie/thee en water gedurende de training.

Certificaat
Na het afronden van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

Extra informatie
Voor extra informatie m.b.t. de inhoud van de training kunt u mailen naar info@beteropleidingen.nl.

Menu